Over ons

Over ons

Donker Fuel BV

Donker Fuel BV is opgericht in 1996, en is gespecialiseerd in het vervaardigen en repareren van hogedruk brandstofleidingen en warmte wisselaars ten behoeve van scheepvaart en industrie.Aan de hand van een grote database met specificaties voor elk afzonderlijk motortype, gekoppeld aan een flexibele instelling, kunnen de producten met korte levertijden en een gunstige prijs stelling worden geleverd.

Donker fuel bv heeft een werkplaats oppervlak van 1200m² en een kantoor ruimte van 200 m², gelegen aan de ring van Rotterdam zodat we goed bereikbaar zijn voor klant en transporteur.

Moderne en professionele producten

Alle producten worden in eigen moderne werkplaats met gedeeltelijk geautomatiseerd machine park geproduceerd. Alle producten worden van hoogwaardige half fabrikanten geproduceerd, deze materialen hebben we zelf op voorraad om een snelle levertijd te garanderen. We kunnen onze producten leveren onder elk gewenste keur. Dubbelwandige brandstof leidingen worden standaard geleverd onder Lloyd’s approval.

Bedrijfsvideo

Neem een kijkje!

Bekijk hierboven onze bedrijfsvideo om een beter beeld te krijgen van wie we zijn, en wat we doen!

Heeft u interesse in onze producten?

We hebben een breed aanbod, een grote database met motoren én doen aan maatwerk. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over Donker Fuel BV?

Bel ons op + 31 (0) 10 4104320 of schrijf ons een bericht!