Brandstof Leidingen

Dubbelwandige Brandstofleidingen

Doordat de regelgeving in de IMO / Solas zijn veranderd moeten scheepsdiesel motoren worden uitgevoerd met dubbelwandige brandstof leidingen, dit is gedaan om de brandveiligheid te bevorderen. Door deze dubbelwandige leidingen is de kans op een brandstof lekkage tot nul gereduceerd en de brandstof wordt op een veilige manier afgevoerd in het gesloten systeem. Ook deze leidingen kunnen we voor elk type motor fabriceren, we hebben een hele grote data base van de buig gegevens ,modellen en mallen.

Heeft u interesse in onze producten?

We hebben een breed aanbod, een grote database met motoren én doen aan maatwerk. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.
stainless_steel_seamless_pipe

Enkelwandige Brandstofleidingen

We leveren brandstof leidingen voor alle type motoren van grote voortstuwing motoren tot kleine nood aggregaten in de binnenvaart. Deze brandstof leidingen worden vervaardigd volgens de specificaties van de motor fabrikant en al het materiaal is voorzien van een attest. Doordat we alle materialen op voorraad hebben kunnen we de levertijden zeer kort houden.

Meer weten over Donker Fuel BV?

Bel ons op + 31 (0) 10 4104320 of schrijf ons een bericht!